Jedilni list
HIŠNE POSEBNOSTI
Golaž Adam Ravbar je sestavljen iz govejega in svinjskega mesa; gobic, sveže rdeče paprike, kruhovega cmoka in kisle smetane.
Pivska klobasa je prekajena klobasa iz govejega in svinjskega mesa ter polnjena s sirom.
Biftek po pivsko je sestavljen iz pljučnega fileja, temnega piva, sladke smetane, gaude, gobic, rožmarina, drugih začimb ter omlete.
Grajski biftek je sestavljen iz pljučnega fileja pečenega na žaru z naravno omako, kruhovega krutona ter jajčka.
Zrezek Ravbar je sestavljen iz govejega rostbifa, gaude, gorgonzole in gobove omake.
Pečena krača je sestavljena iz svinjske krače ter obloge iz ajvarja, gorčice, čebule in skutinega hrena.
Puranova pivska rulada je sestavljena iz puranjega mesa, svetlega piva, gaude, gobic, brusnic in drugega sadja.
Viteški zrezek je sestavljen iz svinjskega mesa, pršuta, sira ter naravne omake.
 
Golaž Adam Ravbar
Pivska klobasa 1/2
Pivska klobasa 1/1
Biftek po pivsko
Grajski biftek
Zrezek Ravbar
Pečena svinjska krača 1kg
Puranova pivska rulada
Viteški zrezek
Stran | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |