Pivovarna
Domače kvasno pivo Adam Ravbar je varjeno po izvirnem češkem receptu in ga vari pivovarski mojster iz Prage. Pivo je nepastirizirano, nefiltrirano in ne vsebuje nobenih konzervansov. Glavna sestavina je pivski slad, ki ga dobavljamo iz sladarne Trnava v Češkem. Poleg slada uporabljamo tudi hmelj iz slovenskega podjetja Hmezad d.d. iz Žalca, ki nam dobavlja kvalitetni aromatični hmelj v obliki briketov.

Proizvajamo svetlo in temno pivo, od katerega slednji je na bazi karamelnega slada, prav tako uvoženega iz Češke. Pivo ima 12,5% ekstrakta in 4,5% vol. alkohola. Torej se lahko pohvalimo s kvaliteto našega piva, za kar imamo tudi redne mikrobiološke in kemične analize, ki nam jih opravlja Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo Žalec in Inštitut za varovanje zdravja iz Kranja. Rok trajanja našega piva je 21 dni in mora biti hlajen na 1 - 6 stopinje celzija.

V pivovarni imamo kapacitete za 22.500 litrov piva, ter sodobno pivovarsko opremo avstrijskega proizvajalca Salm GmbH iz Dunaja, ki nam jo tudi redno servisira.

Do sedaj smo naše pivo prodajali le za lastno pivnico na isti lokaciji in nekaj gostincem po celi Sloveniji. Glede na dober odziv kupcev in trga smo se odločili, da našo ponudbo razširimo. V ta namen smo pričeli poleg 25 in 50 litrskih sodov, ter 2 in 0,5 literskih steklenic polniti še 5 litrske nepovratne sodčke in 0,33 literske stekleničke, ki jih pakiramo v pakete po 6 stekleničk.